2016.11.24.
Nagyvárad

November 24.-én Cseke Attilával, az RMDSZ Bihar megyei elnökével és szenátor jelölttel közösen egy sajtótájékoztató keretén belül beszéltünk eddigi eredményeinkről és jövőbeli céljainkról, terveinkről.
Célkitűzéseim a jövőben a közösség biztonságát, a családok jólétét, valamint a megbecsülésben töltendő öregkort szolgálják. E célkitűzések megvalósítása érdekében a jövedelemadó csökkentését kezdeményezném a nagy családosok számára, a vállalkozok támogatása érdekében pedig a bürokrácia csökkentését, és egyszerűbb, átláthatóbb adózási rendszert szeretnék megvalósítani, az idős korúak számára pedig értékálló nyugdíjakat, idősbarát közösségek építését szorgalmazom.
Ezúton köszönöm a Bihar megyei magyar közösség bizalmát, amelynek köszönhetően eddig tevékenykedtem. Az elkövetkezendőkben is az érdekképviselet, és a közösségépítés érdekében szeretnék dolgozni olyan kezdeményezések keretén belül, amelyek az egyházi, a civil és a magánszféra összefogásával bírnak.
Felelősségvállalásra kérem fel a megye magyar polgárait, mert csak így tudjuk „A Szövetség szőttesét szétszakíthatatlanra szőni.”

 


Vissza