„A 2013-as esztendő nagy mértékben a felzárkózásról fog szólni”

Biró Rozália szenátorjelölt szerdán Érmihályfalván kampányolt Nyakó József polgármesterrel valamint a helyi RMDSZ választmány néhány tagjával. Sok emberhez bekopogtak a Bocskai valamint a Dienes utcában, bemutatva a szövetség választási programját, és elképzeléseit.

Kora délután a helyi polgármesteri hivatal gyűlésterme telt meg kis és középvállalkozókkal, ahol Biró Rozália gazdasági és közösséget érintő kérdésekben konzultált. A jelölt elmondta, a Kogálniceanu kártyához hasonló intézkedésekre van szükség, a meglévőket pedig egyszerűsíteni kell, hogy érthetőek legyenek mindenki számára.

A 2013-as esztendő nagy mértékben a felzárkózásról fog szólni, ezért sokat fog számítani az is, hogy milyen gazdaságpolitikát fog képviselni az új kormány, amelyben a magyarok is szerepet kell játszanak. Nyakó József polgármester szerint a város fejlesztési stratégiája összhangban kell legyen a vállalkozások elképzeléseivel, fontos, hogy támogassák egymást ebben az időszakban. Ugyanakkor körvonalazódni látszik egy egyesületi forma is a vállalkozók között, amely a helyi szociális gondokkal is foglalkozik majd.