Biró Rozália szenátor részt vett a 11 órakor kezdődött istentiszteleten Érmihályfalván, majd az Erkel Ferenc utcai szavazókörzetben adta le voksát.

Az érmihályfalvi református templomban vasárnap délelőtt 11 órakor kezdődött istentiszteleten Balázs Dénes lelkipásztor köszönthette Biró Rozália szenátort, aki Nyakó József polgármester és Karsai Attila alpolgármester, illetve feleségeik társaságában volt jelen a templomi együttléten, majd közösen vettek részt az egyházközség vezetőivel és a presbitériummal tartott mintegy háromnegyed órás találkozón. A szenátor azt követően a polgármester és felesége társaságában az Erkel Ferenc (Kis) utcai óvodában berendezett 210. számú szavazókörzetben adta le voksát.

Felelős döntést

Biró Rozália a szavazókörzetből távozóban a következőket nyilatkozta szerkesztőségünknek: “Azért döntöttem úgy, hogy Érmihályfalván szavazok, mert a város magyar közössége komoly lépeseket tett a fejlődés útján az utóbbi években, és remélem, hasonlóak várnak még rá. Az sem véletlen, hogy szavazás előtt részt vettem az istentiszteleten, mert úgy hiszem, a felelősségteljes élethez hozzátartozik,...

a teljes cikk itt:   Erdély Online  Írta: Rencz Csaba